Κράτηση

Boutique Suites Seaview

Boutique Suites Garden View

Boutique Loft Suites Sea View

Boutique Loft Suites Partial Sea View

Boutique Loft Suites Olive Grove View

Boutique Loft Supreme Suites Olive Grove View

Boutique Apartment Suites

Boutique Double Rooms Seaview

Boutique Double Rooms Garden View

Boutique Rooms Seaview Petite

Boutique Studio Suites

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ελληνικά. Απλά. Σπιτικά. Βιολογικά. Νόστιμα.
ENG / GR


Ελιές σε χρυσόπρασινο ελαιόλαδο, κόκκινες ζουμερές ντομάτες με ρίγανη, ένα ποτήρι κρύο κρασί κι ένα υπέροχα ψημένο φρέσκο ψάρι. Το ελληνικό καλοκαίρι σε πιάτο.
Καθημερινά αναμιγνύουμε χρώματα και αρώματα της Ελλάδας με ένα πλούσιο αρχείο παραδοσιακών, συχνά τοπικών, συνταγών. Γι αυτό και θα βρείτε πάντα τα Πιάτα Ημέρας.
Η κουζίνα μας είναι βασισμένη στη μεσογειακή διατροφή κι αυτό όχι μόνο επειδή βρισκόμαστε στην Ελλάδα. Η μεσογειακή διατροφή έχει αντέξει στο πέρασμα του χρόνου κι έχει αποδειχθεί ένας ιδανικός συνδυασμός ισορροπίας πνεύματος και σώματος.
Το κάθε γεύμα είναι από μόνο του ένα ιδιαίτερο γεγονός είτε το μοιραζόμαστε με άλλους είτε με τον εαυτό μας, μια προσωπική στιγμή ουσιαστικής φροντίδας. Δεν πιστεύουμε στα ‘γρήγορα γεύματα’. Αντίθετα σας προτρέπουμε να πάρετε το χρόνο να απολαύσετε τα νόστιμα πιάτα που φτιάχνουμε για εσάς.

PRIVATE CHEFFING

Μια ιδιαίτερη εμπειρία που σας επιτρέπει να συνδυάσετε υψηλή κουζίνα με τις αγαπημένες σας πρώτες ύλες. Πείτε μας τα αγαπημένα νας συστατικά κι εμείς θα σας προτείνουμε ταιριαστές συνταγές και τα ελληνικά κρασιά που ταιριάζουν καλύτερα με τις επιλογές σας. Κράτηση απαραίτητη
Κρασί

Η Ελλάδα έχει πολλές και εξαιρετικές ποιότητες κρασιού. Για την κάρτα μας επιλέξαμε ετικέτες που να αντανακλούν τις εναλλαγές των γεύσεων και του τοπίου. Επιλέξτε το μπουκάλι που προτιμάτε και πιείτε το συντροφιά με την μοναδική μας θέα.VILLA ROSSA GREEN PROJECT

Για να έχουμε πάντα τα καλύτερα, νοστιμότερα και υγιεινότερα υλικά έχουμε το δικό μας βιολογικό ‘χωράφι’, μια καλλιεργίσιμη έκταση σε πολύ κοντινή απόσταση από την Πάργα. Τα φρούτα και τα λαχανικά παράγονται για αποκλειστική χρήση στη Villa Rossa Area και θα δείτε συχνά οτί τα Πιάτα Ημέρας είναι βασισμένα στην εποχικότητα.